مشاوره حقوقی رایگان - جانبازی یابازنشستگی

اینجانب نظامی سپاه هستم که سال1398درمنطقه عملیاتی مریوان پاکسازی میکردیم که حضورضدانقلاب متصوربودبناب گزارش عملیات یگان.که دراین حین پاکسازی که همراه باآتش پشتیبانی توپخانه همراه بودوباتوجه ب فصل بهاروبارش باران درآن منطقه درحین بالارفتن ازارتفاع پای چپ اینجانب لیزخوردوبه زمین افتادم که دراین حادثه بینی و دهان خونریزی ومنجرب شکستگی دندان شد.صورت سانحه ومدارک بیمارستانی هم قیدشدکه دربیمارستان ازناحیه ی گردن احساس دردشدیدداشتم.که در بیمارستان گفتن ب ارتوپدمراجعه کنم.که بعدازمراجعه ب ارتوپدبرااینجانب گردنبندطبی لحاظ شدکه بعدازگذشت چندماه دردوعلائم آن دوباره ب ارتوپدمراجعه کردم وبرای اینجانب ام آر ای نوشتن ومتوجه بیرون زدگی دیسک شده ام.اماکمسیون گردنم روقیدنمیکه.میگویندبرگه ام آرآی باصورت سانحه چندماه فاصله دارد.درصورتی که درمدارک بیمارستانی وصورت سانحه ی یگانیمم نوشته ازناحیه سینه صورت وسروگردن قیدشده ونامه دکترمتخصص دارم که چند ماه گردنبند استفاده کردم.خواهش میکنم کمکی کنیدکه چکاروکجابرم.تاحقم پایمال نشه.ممنون

پاسخ ها :

دریافت جانبازی به دلیل آسیب دیدگی در خدمت جانبازی در حین عملیات درخواست جانبازی آسیب حین کار بازنشستگی جانبازی