مشاوره حقوقی رایگان - در مورد شخص بیسواد و صحت امضاش در ارگان دولتی

سلام خسته نباشید شوهر من به مدت یکسالو نیم در یک شرکت کار کرده که هیچگونه حق و حقوقی بهش تعلق نگرفته ولی رییس شرکت با دروغ و کلاهبرداری همسر بنده رو به محضر برده و از ایشون امضا بابت تصویه حساب گرفته اند ولی همسر من با نداشتن اطلاعات کافی و نداشتن سواد گول رییس شرکتو خورده و کاغذو امضا کرده ممنون میشم که راهنماییم کنید که چطور میتونم حقو حقوق همسرمو بگیرم ممنون میشم راهنمایی کنین

پاسخ ها :

یک وکیل

باید وکیل بگیرید

مهدی شیری

جناب آقای مهدی شیری :

سند مذکور معتبر نیست.همسرتون‌میتونن شکایت کنن.