مشاوره حقوقی رایگان - زمین بدون راه عبور و مرور

سلام. حدودا 15سال پیش 500متر زمین از شخصی خریداری کردیم، بدون راه برای رفت آمد، یعنی اینکه زمین این شخص نزدیک زمین پدربزرگم بوده و برای رفت و آمد از زمین پدربزرگم استفاده میکردیم ، الان بچه های پدربزرگم به ما اجازه عبور مرور از زمین پدربزرگم رو نمیدن، الان ک 15سال از خرید زمین میگذره آیا ما این حق رو داریم از شخصی ک زمین رو ب ما بدون راه رفت آمد فروخته شکایت کنیم؟ و چند متر برای رفت و آمد ازش بگیریم؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا باید تامین دلیل دهید تا بررسی شود و سپس دادخواست رفع ممانعت از حق دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده شکایت از فروشنده نتیجه ای نخواهد داشت.
زمین فروشنده از قدیم از هر جایی که راه رفت و آمد داشته شما نیز می توانید از همان راه رفت آمد کنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر علیه فروشنده شکایت نتیجه نمیدهد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

منظور شما حقوق اتفاقی اش که باید اسناد و مدارک را بررسی کنیم اگر نیاز بود نقشه های هوایی آن نیز گرفته شود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شکایت از فروشنده نتیجه‌ای در پی نخواهد داشت. زمین فروشنده از قدیم از هر جایی که راه رفت و آمد داشته است شما نیز می‌توانید به همان صورت رفت و آمد داشته باشید و هیچ منع قانونی وجود ندارد.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

اگر زمین متعلق به فروشنده بوده قطعا راه عبور هم داشته است. به مفاد قراردادخود رجوع نمایید . بررسی نمایید شاید از قدیم حق ارتفاق یا انتفاع داشته استت. اگر در روستا است به طرح هادی رجوع شود .

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ابتدا تامین دلیل نمایید و سپس دادخواست دهید احتمال موفقیت وجود دارد لیکن نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

بسته به قوانین و مقررات ، شما ممکن است حق داشته باشید تا از شخصی که زمین را بدون راه رفت و آمد به شما فروخته است، شکایت کنید. اگر در قرارداد خرید زمین هیچ گونه تعهدی در خصوص رفت و آمد از زمین پدربزرگتان نبود، می‌توانید با استفاده از حقوق خود به دادگاه مربوطه مراجعه کنید و درخواست خود را برای تعیین حق عبور و مرور از زمین پدربزرگتان بیان کنید.

اما باید توجه داشت که در صورتی که قبلاً با صاحب زمین یک توافق بود ولی پس از 15 سال صلاح ندانستن به دلایل دیگر، نمی‌توانید به دادگاه شکایت کنید. همچنین، حق عبور و مرور در صورت تعیین، بستگی به شرایط منطقه و قانون جاری دارد و ممکن است به تعداد متری محدود شود.

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

با سلام لطفا جهت بررسی بیشتر موضوع و دریافت پاسخی تخصصی ، فنی و بهتر تماس تلفنی برقرار فرمایید .

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

خیرمشکل بتوان مگر آنکه بتوانید حق ارتفاق یا حق العبور از زمین مالک قبلی را برای خود اثبات کنید