مشاوره حقوقی رایگان - کالای قاچاق

سلام وقت بخیر. دوست بنده یه کالایی خریداری کرده که قاچاق بوده و پلیس هم بار رو گرفته و ماشین‌ها رو توقیف کرده ... احتمال اینکه اون بار رو آزاد کنن یا کاری بشه انجام داد که اون بار رو بگیره هست یا خیر ... اگر هست ممنونم میشم راهنماییم کنید.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
کالای قاچاق به نظر رفع توقیف نمی شود.
می توانید از مرجع مربوطه پیگیری کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
تحت شرایطی امکان پذیر است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام سوال شما بسیار کلی می‌بایست در پرونده ورورد نمود

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام وقت بخیر کالا قاچاق باشد معدوم می‌شود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
احتمال آزادسازی بار قاچاق وجود ندارد. اما در خصوص آزادسازی ماشین بایستی گفت که بعد از گذراندن مراحل قانونی و تعیین تکلیف نهایی در خصوص بارها، ماشین آزاد خواهد شد و تحویل داده خواهد شد.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام از طریق مرجع توقیف کننده پیگیری کنید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. می بایست مدارک مثبته مبنی قانونی بودن کالا ارائه دهد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله اگر کالا ، برگ سبز داشته باشد امکان آزادی کالا وجود خواهد داشت و ..

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بستگی به دلایل ومدارک مجوز حمل بار واطلاع یا عدم اطلاع شخص حمل کننده دارد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

بستگی به شرایط و قوانین مربوطه دارد. اگر دوست شما بتواند مدارک و مستندات لازم را ارائه کند و قانوناً هیچ گونه تخلفی نکرده باشد، احتمال آزاد شدن بار و ماشین‌ها وجود دارد. اما در صورتی که تخلفی صورت گرفته باشد، پلیس و مقامات قضایی ممکن است بار را توقیف کنند و به علاوه دوست شما نیز با جرائم قانونی مواجه شود.

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

با سلام لطفا جهت بررسی بیشتر موضوع و دریافت پاسخی تخصصی ، فنی و بهتر تماس تلفنی برقرار فرمایید .

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

خودتان می گویید قاچاق بوده کالای قاچاق به نفع دولت ضبط می گردد و برابر مبلغ ارزش عرفی آن نیز جریمه می شوید باید پرداخت کنید