مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو بعد از ابلاغ درخواست اجرائیه از سوی زوجه

سلام و خدا قوت. ممنونم از راهنمایی های شما
یک روزی هست که بابت پرداخت مهریه، درخواست توقیف خودرو، توسط همسرم در دادگاه خانواده مطرح شده و فعلا هیچگونه رأی قطعی صادر نشده، بنده مالک یک خودروی پراید هستم و بیکار و دانشجو هستم
چون گواهینامه خودرو ندارم، ماشینم رو به یه نفر اجاره میدم و ایشون کار میکنه و بهم هر روز مقداری پول میده، آیا جزء مستثنیات دین محسوب میشه یا نه؟ و اینکه من اگر انتقال مالکیت انجام بدم مشکلی برام پیش میاد؟؟
ممنونم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر تنها مالک ان باشید و مال دیگری نباشد و وسیله مار و امرار معاش باشد جز مستثنیات دین محسوب می شود و قابل توقیف نیست

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

انتقال بده مشکلی نیست اما پول هم نباید در حسابت باشه

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر مستثنیات دین محسوب نمی شود.
اگر اسنپ یا آژانس کار کنید مستثنیات دین محسوب می شود.

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

باسلام و احترام

اگر مستثنیات دین تلقی شود مستثنیات دین محسوب می شود و قابل توقیف نیست

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر مستثنیات دین محسوب نمی شود.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مستثنیات دین می باشد مگر این که وسیله امرار معاش شما باشد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
عنوان نفرمودید درخواست توقیف ماشین توسط زوجه آیا نتیجه‌بخش بوده است و ماشین توقیف سندی و فیزیکی شده است؟! در صورتی که ماشین توقیف شده باشد از وضعیتی که شما توصیف کرده‌اید در صورتی که ثابت کنید که ماشین از جمله وسایل امرار معاش شما محسوب می‌شود می‌تواند جزو مستثنیات دین قرار بگیرد.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام اگر ثابت شود وسیله امرار معاش شخصی شما است نباید توقیف شود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
متاسفانه خیر تحت این شرایط مستثنیات دین نیست
بهتر است خودرو را در تپسی یا اسنپ ثبت نام کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر خودرو جز مستثنیات محسوب نمیشود مگر شما اثبات نمایید که وسیله امرار معاش شما میباشد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
خودرو جزء مستثنیات دین نیست مگر اینکه تاکسی باشد یا تنها وسیله امرار معاش باشد
موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با توجه به شرایطی که شما توضیح دادید، به نظر می‌رسد که اجاره خودروی شما جزء مستثنیات دین محسوب نمی‌شود. در صورت انتقال مالکیت خودرو، باید با قوانین و مقررات مربوط به انتقال مالکیت خودرو آشنا باشید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

چون خودرو توقیف شده دیگر امکان انتقال مالکیت خودرو برای شما وجود ندارد �‌توانید تحت عنوان مستثنیات دین از خود دفاع نماید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اسناد و مدارک شما جهت اظهار نظر دقیق حقوقی مستلزم بررسی جهت ارائه راهکار مناسب قانونی می باشد