مشاوره حقوقی رایگان - کارت به کارت اشتباهی

سلام. همه کارا انجام شده، پرونده رفته برای اجرای احکام، اجرای احکام درخواست استعلام سه گانه خواسته، یعنی چی استعلام سه گانه؟

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

سوال مبهم است باید توضیح بیشتری در مورد پرونده بدهید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

استعلام از اداره ثبت اسناد بانک ها و راهور را استعلام سه گانه گویند

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بررسی ملک و خودرو و موجودی حساب محکوم علیه

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
استعلام و توقیف 1_ حسابهای بانکی 2_ استعلام و توقیف خودرو از طریق پلیس راهور 3_ استعلام و توقیف ملک از طریق اداره ثبت.
اگر بعد از استعلام مشخص شد اموالی ندارد می توانید حکم جلب بگیرید.
توجه داشته باشید اگر طرف سی روز از تاریخ ابلاغ اجرائیه محکوم علیه دادخواست اعسار داده باشد حکم جلب صادر نمی شود.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر ارجمند
بستگی به موضوع پرونده دارد
اصولا
استعلام راهور
ثبت اسناد
و بانکی است و بورسی ووو

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

یعنی استعلام از راهور وثبت اسناد وبانک مرکزی

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

استعلام حسابهای بانکی و استعلام و توقیف خودرو از طریق پلیس راهور 3_ استعلام و توقیف ملک از طریق اداره ثبت.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام یعنی استعلام از پلیس محترم راهور اداره ثبت و بانک مربوطه

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

استعلام از اداره ثبت اسناد برای توقیف مسکن. استعلام بانکی برای مسدودی حساب و استعلام از راهور مرکز استان برای توقیف خودرو شما اگر هیچ کدام را نداشته باشید باید اعسار اعسار دهید تا دستور جلب برای شما صادر نشود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
استعلام سه گانه به منظور شناسایی اموال محکوم‌علیه صورت می‌گیرد. بدین توضیح که از سه ارگان اداره ثبت، بانک مرکزی و پلیس راهور استعلام گرفته می‌شود که آیا محکوم‌علیه ملک، حساب بانکی و ماشینی دارد؟!

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

استعلام از بانک و پلیس راهور و اداره ثبت

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام احتمالا از بانکها و اداره ثبت و راهور استعلام اموال صورت گرفته

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. جهت شناسایی اموال محکوم علیه از اداره راهنمایی و رانندگی، اداره ثبت اسناد و بانک ها استعلام می شود.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
یعنی استعلام از اداره ثبت ، راهور و حساب های بانکی

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

خودرو، نلک و حساب ها حهت توقیف ب نفع شما

مهدي  حسنوند

جناب آقای مهدي حسنوند :

با سلام.
استعلام حساب بانکی، مالکیت ملک و مالکیت خودرو

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

استعلام از اداره ثبت و بانک مرکزی و راهور جهت مشخص شدن اموال

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

استعلام از اداره ثبت اسناد بانک ها و راهور

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

با سلام لطفا جهت بررسی بیشتر موضوع و دریافت پاسخی تخصصی ، فنی و بهتر تماس تلفنی برقرار فرمایید .

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

استعلام از سه مرجع بانک ها راهور �ت اسناد و املاک صورت می‌گیرد تا ببینند طرف مولا والی دارد یا نه اگر دارد توقیف شود

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام
استعلام از بانک. راهور. اداره ثبت
برای استعلام ملک. استعلام خودرو. استعلام حساب های بانکی انجام می‌شود.