مشاوره حقوقی رایگان - گواهینامه پایه 2

باسلام من 20 سال پیش تشنج کردم ودارو مصرف میکردم بعدش از سربازی معاف شدم طبق ماده 32 بند11 بعدش درسال 91 گواهینامه پایه 3 گرفتم تاحالا دو تا چهار سال تمديدش کردم بانوار مغز طبیعی و هیچ دارویی مصرف نمی کنم آیا پایه دو بهم میدهند یانه

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر ارجمند
بنظر منع قانونی ندارد مگر بیماری شما عود کرده باشد
نظریه کمیسیون حایز اهمیت است…

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام احتمال اینکه شما را به کمیسیون پزشکی ارجاع بدهند زیاد است

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام بله در مواردی که شک وجود داشته باشد به سلامت باشما چه روحی چه جسمی به کمیسیون پزشکی ارسال میشه

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با توجه به شرایطی که شما بیان فرمودید در سلامت کامل روحی و جسمی به سر می‌برید و مانعی از جهت اخذ گواهینامه پایه 2 وجود ندارد و شما می‌توانید در این خصوص اقدام کنید.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

باید موارد شما در کمسیون بررسی شود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام از طریق امور گواهینامه راهور پیگیری کنید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. نظر کمیسیون پزشکی اداره راهنمایی ورانندگی ملاک عمل است .

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

باسلام و اجترام ؛؛؛

مانعی از جهت اخذ گواهینامه پایه 2 وجود ندارد و

شما می‌توانید در این خصوص اقدام کنید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در صورت بهبودی وتایید کمیسیون پزشکی امکانپذیر است

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با توجه به اینکه شما دارای گواهینامه پایه 3 هستید و تمدید آن را نیز انجام داده‌اید، می‌توانید با مراجعه پلیس راهنمایی اطلاعات بیشتری درباره احتمال دریافت گواهینامه پایه 2 در صورت داشتن تاریخچه بالینی تشنج خود، کسب کنید.

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

با سلام لطفا جهت بررسی بیشتر موضوع و دریافت پاسخی تخصصی ، فنی و بهتر تماس تلفنی برقرار فرمایید .