مشاوره حقوقی رایگان - مفاد نامه مذکور رفع اثر گردد.

سلام من شاکی داشتم رضایت شاکی رو گرفتم و نامه رفع اثر گردد هم تحویل بانک ها دادم.ولی هنوز حسابام مسدود هستش.میشه بدونم چند روز طول میکشه ؟ و به همراه نامه های بانکی یه نامه دیگه هم که موضوع در مورد قطع قضایی(مسدودی-اعمال قطع ارتباط کامل شماره تلفن همراه)که نوشته هر شماره تلفن با کد ملی من باید مسدود شود و تا 48 ساعت به این اجرا اعلام نمایید.که گفتن تحویل شرکت ایرانسل بدم.راستش نفهمیدم چرا اینو دادن؟ممنون میشم اگه راهنمایی کنین

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

نامه ای که به بانک داده اید را پیگیری نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در صورتی که بانک کارشکنی میکند به دایره سرپرستی مراجعه نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بعد از ارسال نامه رفع توقیف به بانک باید بلافاصله حساب باز بشه.
با نامه دادگاه می توانید به بانک مراجعه کنید و حضورا پیگیری نمایید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به دایره سرپرستی مراجعه نمایید و موضوع را پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می بایست به واحد اجرای احکام مراجعه نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

بستگی کامل به شلوغی و خلوتی شعب مربوطه دارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در خصوص حسابهای بانکی شما باید گفت که زمانی که حکم قضایی را به بانک ارائه می‌دهید مقداری زمان‌بر خواهد بود تا شعبه بانک مربوطه از طریق بانک مرکزی اقدامات لازمه را جهت رفع مسدودی از حساب بانکی به انجام برساند. توصیه می‌شود در این خصوص صبور باشید.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از مرجع مسدودی و بانک‌پیگیری کنید.نامه بنظر اشتباه داده شده

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی مفاد ان دارد تا با گفتگوی متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام مدت مشخصی ندارد از طریق مرجع دستور دهنده و بانک پیگیری حضوری کنید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. کلیه دستوراتی که جهت مسدودی داده شده ، رفع گردیده است . اگر مشکلی دارید به اجرای احکام مراجعه نمایید .

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
زمان مشخصی را نمی‌توان تعیین کرد حضوری پيگير ماجرا شوید...

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با توجه به اینکه هنوز حساب شما مسدود است، بهتر است با بخش پشتیبانی بانک تماس بگیرید و وضعیت حساب خود را بپرسید. در مورد نامه دیگری که به شما داده شده، بهتر است با شرکت ایرانسل تماس بگیرید و از آنها در مورد دلیل این نامه سوال کنید

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

با سلام لطفا جهت بررسی بیشتر موضوع و دریافت پاسخی تخصصی ، فنی و بهتر تماس تلفنی برقرار فرمایید .

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

مقداری زمان بر خواهد بود اگر عجله دارید به سرپرستی همان بانک در تهران مراجعه کنید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ،،،

به اجرای احکام مراجعه نمایید

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام
بدوا از بانک موضوع را پیگیری نمایید