مشاوره حقوقی رایگان - موتور مزایده ای

سلام و وقت بخیر و خسته نباشید من میخام ی موتور ns 200 مزایده ای بخرم مدل 96 فقط چن تا سوال برام پیش اومده
یکی اینکه این موتور برگه فرمان امام نداره از پارکینگ خریداری شده ولی هیچ مدرکی بهش تحویل ندادن
دوم اینکه اگر موتور اصلا برگه فرمان امام هم داشته باشه و بره پارکینگ میشه در آورد
با سپاس و تشکر منتظر مشاوره شما اساتید عزیز هستم .

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این سوال تکراری است و قبلا به این سوال به شکل جامع و کامل پاسخ داده شده است.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

در صورت تکمیل بودن مدارک بله

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با سلام
، در صورتی که موتور دارای برگه فرمان امام باشد و به نام شما ثبت شده باشد، می‌توانید با در دست داشتن اصل برگه‌امام، موتور را از پارکینگ برداشته و به طور قانونی از آن استفاده کنید. اما لازم به ذکر است که در صورت عدم داشتن برگه فرمان امام، استفاده از موتور بدون این مدرک غیر قانونی خواهد بود و ممکن است با مشکلات قانونی مواجه شوید.

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

در صورت داشتن مدارک قانونی

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

با سلام لطفا جهت بررسی بیشتر موضوع و دریافت پاسخی تخصصی ، فنی و بهتر تماس تلفنی برقرار فرمایید .