مشاوره حقوقی رایگان - موتور مزایده ای

سلام و وقت بخیر و خسته نباشید
بنده میخام ی موتور ns 200 بخرم مدل 96
این بنده خدایی ک موتور و خریده نمیدونم از دست خریده یا پارکینگ ب هر حال برگه مزایده یا همون برگه فرمان امام ندارم خاستم بدونم چیکار کنم راهی هست برای گرفتن برگه امام ؟
بعد سوال دوم اینکه اگر برگه امام داشته باشه و بره پارکینگ میشه در آورد؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از پلیس راهور پیگیری کنید.
خرید موتور با این شرایط بعدا به مشکل می‌خورید و فایده ندارد.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

حضوری به راهور مراجعه کنید ممکن است بعدا دچار دردسر شوید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
توصیه به خرید نمی‌شود....

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در صورت داشتن مدارک و شرایط قانونی بله

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اکیدا توصیه می‌شود از خرید چنین موتوری که فاقد مدارک است خودداری کنید و اعتماد بی‌جا پرهیز بفرمائید تا مورد کلاهبرداری قرار نگیرید. در هر حال شما می‌توانید از طریق پلیس راهور دقیقا پیگیری کنید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام از طریق مرجع مزایده کننده پیگیری کنید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. پیشنهاد می شود هرنوع وشیله نقلیه را با سند رسمی و برگ کمپانی خریداری نمایید .

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با سلام
برگه فرمان امام باید به نام فردی باشد که قصد خرید و دریافت موتور را دارد.

در مورد سوال دوم، در صورتی که موتور دارای برگه فرمان امام باشد و به نام شما ثبت شده باشد، می‌توانید با در دست داشتن اصل برگه‌امام، موتور را از پارکینگ برداشته و به طور قانونی از آن استفاده کنید. اما لازم به ذکر است که در صورت عدم داشتن برگه فرمان امام، استفاده از موتور بدون این مدرک غیر قانونی خواهد بود و ممکن است با مشکلات قانونی مواجه شوید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در صورتی که شرایط قانونی لازم را دارا باشد منعی ندارد

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام
از پلیس راهور موضوع را پیگیری نمایید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولا باید به مرجع برگزار کننده مزایده مراجعه شود

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

با سلام لطفا جهت بررسی بیشتر موضوع و دریافت پاسخی تخصصی ، فنی و بهتر تماس تلفنی برقرار فرمایید .