مشاوره حقوقی رایگان - کیفری

باسلام امروز بازپرس پرونده بنده رو صدا کرده بودن به جلسه رسیدگی چون بنده پرونده ام زیاد بود بازپرس به بنده گفتن شما زیاد میای دادسرا مشکل روانی دارید مریض هستید دارو مصرف میکنی دروغگو هستید چون بنده مشکل روانی ندارم خودشون نمیدونم چرا اینجوری گفتن اون لحظه شاهد ماجرا برادرم بود از چه طریقی میتونم ثابت کنم که بازپرس چنین حرفهای به بنده زده هست اگه هم ثابت کردم بازپرس چنین حرفهای به بنده زده جرمش چیه با تشکر.

پاسخ ها :

حسین نصر

جناب آقای حسین نصر:

سلام دادسرای انتظامی قضات تحت عنوان توهین میتونین پیگیری کنین

علي اشرف  داودي نيا

جناب آقای علي اشرف داودي نيا :

تحت عنوان توهین و افترا شکایت نمایید .به حفاظت دادگستری یا بازرسی همان دادگستری