مشاوره حقوقی رایگان - تخریب دیوار زمین مزروعی

با درود و عرض ادب
بنده زمینی دارم ک سه طرف ان زمین های همسایه دیوار کشی کردن و من یک طرف دیوار کشیدم که جهاد کشاورزی دیوار باغ مرا تخریب نموده اما از تخریب دیوار بقیه همسایگان خودداری میکند لطفا راهکاری بدین تا از اجرای حکم برای همه بصورت یکسان باشد نه فقط بنده
چرا قانون فقط واسه من هست!

پاسخ ها :

تخریب دیوار کشی زمین کشاورزی تخریب دیوار کشی توسط جهاد کشاورزی تخریب دیوار کشی دیوار کشی زمین زراعی دیوار کشی جهاد کشاورزی