مشاوره حقوقی رایگان - پرینت تلفن و شک همسر

سلام من میخام از همسرم جدا بشم بخاطر اخلاقش و کتک زدنش. من با کسه دیگه در ارتباط بودم و هستم ایا همسرم میتونه تو دادگاه علیه من شکایت کنه که من به زنم شک دارم و میخام پرینت تماس ها و پیامک هارو بگیرم؟ ایا بهش میدن یا نه باید شاهد و مدرکی داشته باشه؟ چون مدرکی نداره فقط با پرینت گرفتن مشخص میشه، لطفا راهنماییم کنین؟

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
ایشون می تواند بعنوان اعلام کننده جرم اعلام جرم کند نه بعنوان شاکی
ولی باید یاخودش شاهد وقوع جرم باشد یا اینکه ادله ای ارایه کند البته
جرم روابط نامشروع باید فیزیکی باشد وبدون روفتارفیزیکی معمولا رسیدگی نمیکنند ولی دربرخی ارا دیده شده که ارسال پیامک های خاص و طولانی مدت را روابط نامشروع نیز محسوب کرده اند باید متن پیامک ها بررسی شود

یک وکیل

اگر شوهر شما شکایت کند به راحتی پرینت مکالمات و پیامکها و کلیه ارتباطات مجازی شما با دستور قاضی گرفته میشود مجازات چنین خیانتی هم میتواند خیلی سنگین باشد

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
بله میتواند . درصورتیکه ارتباط تلفنی و پیامکی یا فضای مجازی باشد به عنوان رابطه نامشروع غیر از زنا قابل پیگیری است