مشاوره حقوقی رایگان - ابطال معامله

سلام من سال۸۶ زمینی تحت عنوان مسکونی گرفتم که بعدا متوجه شدم که کاربری کشاورزی داره حالا میخوام درخواست ابطال بدم چکار کنم که پول رو به روز بدن و بیشترین خسارت تاخیر و تادیه بهم تعلق بگیره چجوری از ماده ۷۳۳دیوان عدالت کشوری و ۳۹۱مدنی استفاده کنم..ممنونم

پاسخ ها :

یاسر میری نژاد

یاسر میری نژاد:

سلام دوست عزیز مشکل شما ارتباطی به ماده ۳۹۱ قانون مدنی نداره بلکه باید تقاضای فسخ قرارداد به استناد خیارات تخلف از صفت موضوع قرارداد داد و معامله صحیح هست ولی برای شما حق فسخ ایجاد میکنه

شراره  صایمیان

شراره صایمیان:

موردی جهت ابطال مبایعه نامه وجود ندارد مواد قانونی که ذکر کرده اید ربطی به موضوع ندارد. اگر در مبایعه نامه به صراحت به کاربری مسکونی ملک اشاره شده بود میتوانستید به استناد خیار تخلف از وصف معامله را فسخ کنید ولی از انجاییکه خیار تخلف از وصف فوری است و حدود ده سال از قرارداد شما میگذرد این امکان هم برای شما میسور نیست.