مشاوره حقوقی رایگان - مغایرت سند با قولنامه

سلام
من خونمو فروختم در سند خونه من پارکینگ قید نشده ولی املاکی در قولنامه نوشته پارکینگ دارد و خریدار تازه متوجه شده که پارکینگ ندارد املاکی اشتباه نوشته و میگه من قولنامه رو خوندم براتون
نگفتین ک اشتباهه
من چیکار کنم الان ؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
سوال دارای ابهام است و بهتر است برای دریافت پاسخ مناسب حقوقی و در خور با رعایت قواعد نگارشی سوال را به طور کامل و به طور شفاف بیان دارید .