مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از کارفرما

برای کسی روزمزد کار کردم نه جواب تماس و نه پیام ارسالی که براش میفرستم نمیده چیکار کنم؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بهتر است که به وی از طریق ارسال اظهارنامه تقاضای حقوق و مزایای خود را داشته باشید. در صورتی که پاسخگو نبودند و حقوق و مزایای شما را پرداخت نکردند از طزیق اداره کار علیه ایشان شکایت کنید یا می توانید از طریق دادگاه حقوقی عمومی ، دادخواست به خواسته الزام به ایفای تعهد ( با توجه به این که یک قرارداد شفاهی منعقد شده است ) تقدیم کنید. البته برای این کار لازم است که ابتدا قرارداد شفاهی کار را به اثبات برسانید تا حق و حقوق خویش را مطالبه کنید.