مشاوره حقوقی رایگان - معافیت کفالت

سلام. بنده 18سال سن دارم و میخواستم عضو نیروی انتظامی بشم میخواستم بدونم آیا معافیت کفالت مانع ورود من میشه یا خیر با تشکر

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
به صرف آنچه در سوال آمده خیر منعی وجود ندارد …

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

خیر معافیت پزشکی و اعصاب و روان �‌توانند در استخدام ارگانها خلل ایجاد کند اما معافیت کفالت خروج موضوعی داردومشکلی نیست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید شرایط استخدام را مطالعه کنید.

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

باسلام و احترام ؛؛؛

شرایط اخذ معافیت کفالت مشخص شده است. اگر فردی بتواند سرپرستی اعضای خانواده خود را بر عهده بگیرد و در عین حال هیچ یک از اعضای خانواده وی شرایط این کار را نداشته باشند به این فرد معافیت کفالت تعلق می گیرد. اگر فکر می کنید که واجد شرایط دریافت این معافیت هستید نیاز است از شرایط معافیت کفالت و همچنین شرایط جدید معافیت کفالت سربازی اطلاعات لازم را بدست آورید.

در این معافیت افراد مشمول به دلیل شرایط خاص اعضای خانواده خود مانند پدر، مادر، خواهر، برادر و یا حتی پدربزرگ و مادربزرگ از خدمت معاف خواهند شد.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

به نظر مشکلی در این رابطه وجود ندارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
خیر ؛ هیچ منع قانونی وجود ندارد و فاقد اشکال قانونی است . علاوه بر آن بهتر است برای اطمینان بیشتر شرایط استخدام نیز که توسط ارگان مربوطه ارائه شده است مورد مطالعه و تحت بررسی خویش قرار دهید .

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام
از ارگان مربوطه پیگیری نمایید.