مشاوره حقوقی رایگان - مستمری بازماندگان

با سلام بنده یک خانم بیوه هستم بعد از فوت همسرم پدرم من رو بیمه کردن و تحت تکفل گرفتن و از آنجایی که دو فرزند دارم تحت پوشش بهزیستی نیز هستیم چند ماه پدرم فوت شده آیا حقوق مستمری پدرم به من تعلق میگیرد با وجود اینکه مددجوی بهزیستی هستم ؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر مجرد و بیکار باشید و تحت تکفل پدر بله

مریم گنجی

مریم گنجی :

درود
حقوق پدر به شما تعلق می گیرد اقدام کنید
ولی بهزیستی ممکنه شمارو از پوشش خارج کند

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. مستمری پدر به دختر فاقد شوهر و شغل و منبع درآمد تعلق می گیرد .

کیمیا وهاب زاده موسوی

کیمیا وهاب زاده موسوی :

درود . بله می توانید برای دریافت حقوق اقدام نمایید.

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

چنانچه تحت تکفل باید تعلق میگرید . البته بین اعضای تحت تکفل تقسیم میشود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بله میتوانید هرکدام که بیشتر است را انتخاب کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله مستمری پدر به شما تعلق خواهد گرفت ولی مستمری بهزیستی قطع خواهد شد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله ؛ تعلق خواهد گرفت . با توجه به این که شما در حال حاضر مجرد و بیکار هستید می توانید از خدمات بیمه بهره مند شوید . برای پیگیری دقیق تر بهتر است از سازمان بهزیستی و سازمان تامین اجتماعی موضوع را به شکل حضوری پیگیری بفرمائید .

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

مستمری پدر به دختر فاقد شوهر و شغل و منبع درآمد تعلق می گیرد ولی بهزیستی شما را از پوشش خود خارج میکند

رضا  اميري زاده

جناب آقای رضا اميري زاده :

سلام: وقت بخیر. با گواهی انحصار وراثت به بیمه مراجعه کنید به شما تعلق می گیرد.
رضاامیری زاده وکیل پایه یک دادگستری استان قم.
amirizadeh.blogsky.com
amirizadeh.vakil@gmail.com
r_amirizadeh @

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام
با توجه به مجرد و عدم اشتغال به شما تعلق می‌گیرد.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولا اکر از بهزیستی مستمری دریافت مینماید به شما مستمری پدر شامل نمیشود

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با سلام
پاسخ به سوال شما بستگی به شرایط خاصی دارد که باید بررسی شود. با این حال، در اکثر موارد، مستمری بازماندگان به همسر و فرزندان فوت شده تعلق می‌گیرد و به دیگر اعضای خانواده اعم خواهر و برادر و ... تعلق ندارد.

با توجه به اینکه شما به عنوان مددجوی بهزیستی تحت پوشش هستید، می‌توانید با مراجعه به سازمان مربوطه و یا شعبه بیمه‌ای که بیمه شما را پوشش می‌دهد، اطلاعات لازم را در این خصوص دریافت کنید. همچنین، می‌توانید با مراجعه ب دفتر خدمات اجتماعی شهرستان، اطلاعات بیشتری درباره مستمری بازماندگان و شرایط لازم برای دریافت آن را دریافت کنید.

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛؛

همسر دائم بیمه ­شده متوفی
شوهر بیمه ­شده زن
مشروط بر اینکه اولاً تحت تکفل زن بوده و ثانیاً سن او از شصت سال متجاوز باشد و یا طبق نظر کمیسیون پزشکی موضوع ماده ٩١ قانون تأمین ­اجتماعی ازکارافتاده بوده و در هرحال مستمری از سازمان دریافت ننماید .
فرزندان ذکور متوفی
درصورتی که سن آنان حداکثر ١٩ سال تمام و پس از آن منحصراً درصورت اشتغال به تحصیل در مقاطع دانشگاهی و یا اینکه معلول ازکارافتاده نیازمند شناخته شوند .
فرزندان اناث متوفی
درصورتی که فاقد شغل و شوهر باشند .
پدر و مادر متوفی
درصورتی که اولاً تحت تکفل او بوده، ثانیاً سن پدر از شصت سال و سن مادر از پنجاه سال تجاوز کرده باشد و یا آنکه به تشکیل کمیسیون پزشکی موضوع ماده ٩١ قانون تأمین ­اجتماعی ازکارافتاده باشند و در هر حال مستمری از سازمان دریافت ننمایند
لذا به شما تعلق خواهد گرفت بر حسب توصیفاتی که اشاره داشته اید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام خدمت شما کاربر محترم به نظر میرسه مشکلی نباشه