مشاوره حقوقی رایگان - اداره کار، دیوان عدالت اداری، بازگشت به کار

با سلام و خسته نباشید.
بنده با درخواست یک بیمارستان دولتی به خاطر نیاز مبرم به نیروی کار با قراردادی شفاهی و با قول جذب و استخدام شروع به کار کردم و پس از 6ماه فعالیت به صورت دو شیفته بدون پرداخت ریالی بابت حق السعی و حق بیمه این مدت 6 ماهه بدون دلیل بنده را اخراج کرده اند و من هم مجبور به شکایت شدم در اداره کار رابطه کارگری و کارفرمایی با اسناد و مدارکی که ارایه کردم ثابت شد و حق و حقوقم مشخص گردید و بیمارستان به پرداخت مبلغ 13میلیون محکوم شد که البته اون رو هم پرداخت نمی کنند الان دوساله که گذشته اما پرداخت نکردند و چون کارفرما دولتی است تا یکسال آینده هم پرداخت نمی کند. درخواست بازگشت به کارم هم در اداره کار به علت اینکه کارفرما اعلام کرده که تشریفات استخدام طی نشده و مجوز جذب نداشته اند رد شده به ناچار به دیوان عدالت شکایت کردم که رای اداره کار تایید شد آلان بیست روز وقت اعتراض دارد میخواستم ببینم که طبق قانون دستم به جایی می رسه و میتونم برگشت به کار بگیرم یا نه؟؟؟ اصلا چکار میتوانم بکنم؟؟ جذب نیرو بدون قرارداد کتبی و بصورت شفاهی و بدون داشتن مجوز و طی نشدن تشریفات همگی از تخلفات کارفرماست نه من، اما حق من ضایع شده و نه برگشت به کار بهم دادن و نه ریالی پول بابت حق السعی . با این تخلفات کارفرما میتوانم برگشت به کار بگیرم یا نه.
با تشکر و سپاس فراوان

پاسخ ها :

احمد  روحاني

احمد روحاني :

بازگشت به کار نمیتوانید بگیرید