مشاوره حقوقی رایگان - سرقت اتومبیل و موبایل انگشتر و پول نقد

ممنون میشوم اگه معنی کسر از آمار و پرونده ای که تازه دزد را گرفتن و به زندان بردن و یک شاکی دیگر هم دارد و اعتراف کرده است را ا به اگاهی ندادن برای رد مالم و دستور قضایی به پاسگاه ندادن و هیچ پیامی بجز همون هفته اول که دوم بازپرسی رفتم برای تکمیل پرونده تا یک ماه که دروز بود پیامی نیامده بود جز اینکه به سوم دادیاری که همون یکی پروندهه اونجاست رفته و زدن برا سه ماه دیگه. و همان به سایت رفتم در رونده پرونده نوشته به دلیل شکایت من از متهم مبنی بر اتهامات کسر از آمار نوشته که معنی آن چی است. و خلاصه پرونده نوشته پرونده فاقد موضوع فعال است. که یک ماه نشده دزد را گرفتن. معنی این را هم بگید ممنون میشوم و چرا در آخر خلاصه پرونده نوشته پرونده مختومه شده است درصورتی که بعد از آن برای من ابلاغ آمد پرونده از شعبه دوم بازپرسی به سوم دادیاری رفته است. و ممنون میشم اگه بهم بگیرید که چطور روند پرونده را هرچه زودتر جلو بندازم و ماهم را برای اعتراف رد مال و گفتن فروختن اموالم به کی به اگاهی بفرستن و یه دستور قضایی برای پاسگاه بگیرم ممنون میشم بخدا من پدر و مادر ندارم شهید شده مادرم خیلی بیکس هستم

پاسخ ها :

احمد  روحاني

احمد روحاني :

نگران نباشید احتمالا پرونده شما از شعبه ای به شعبه دیگر ارجاع شده برای زودتر شدن روند کار بهتره از وکیل استفاده نمایید