مشاوره حقوقی رایگان - الزام به تنظیم سند رسمی غیرمنقول

سلام و ادب. سال 90 آپارتمانی رو از سازنده پیش خرید کردم با کد رهگیری و سال 91 تحویل داده (با یکسال تاخیر) و تاکنون سند نزده. اوایل امسال دادخواست الزام به سند و دریافت وجه التزام (دیرکرد تحویل و دیرکرد سند) دادم. یه جلسه دادرسی هم برگزارشده، اکنون دادگاه از من اصل قرارداد مشارکت درساخت (فیمابین مالک و سازنده) رو میخاد. کپی ارائه دادم قبول نکرد برای اخذ اصل قرارداد به مالک و سازنده مراجعه کردم ولی ندادن. قاضی میفرمایند اگر اصلش رو ارائه ندی رد دادخواست میکنم. حال آنکه اصل در ید من نیست و من در قرارداد مشارکت ساخت سمتی ندارم که اصلش در دستم باشه. در واقع باید اصل قرارداد رو از خواندگان مطالبه کنه. لطفا جواب میفرمایین سپاس از توجهتون.

پاسخ ها :

علي اشرف  داودي نيا

جناب آقای علي اشرف داودي نيا :

باسلام .طبق قوانین اگر خواهان نتواند اصل اسناد خود را ارائه دهد .اگر مستندات شما فقط همین دلیل باشد دادخواست رد میگردد ولی اگر ادله دیگری از جمله گواه یا شاهد داشته باشید مکلف است رسیدگی کند .یا مدارک پرداخت جهت پیش خرید آپارتمان داشته باشید دادگاه مکلف است به انها هم رسیدگی کند

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.از طریق جلب ثالث این امکان وجود دارد.یاالله