مشاوره حقوقی رایگان - خروج مدرک از شركت

با سلام
بنده توسط يك واسطه مدرك خود را به يك شركت جهت رتبه بندي داده ام كه شركت مذكور براي 2 سال با من قرارداد محضري تنظيم نمود اما گواهينامه 4 ساله دريافت كرده است و الان كه چند ماه از موعد قرارداد محضري گذشته بنده چندين مرتبه پيگيري كردم براي اخذ تمديد قرارداد براي 2 سال باقيمانده كه نه نفر واسطه جوابگوي من است و نه شركت حال خواهشمندم بنده را راهنمايي بفرمائيد كه چگونه ميتونم خروج مدركم يا عضويتم را در اين شركت ثبت كنم
به كدام ارگان يا مجموعه بايد شكايت كنم ، خواهش ميكنم راهنمايي بفرمائيد.
با تشكر - 09/07/98

پاسخ ها :

مهدی آزادی

مهدی آزادی :

استان :

سلام با توجه به اینکه مدرک شما دست ایشان هست و برخلاف توافق عمل نموده اند و قرار بوده دو ساله مدرک رو به شمابرگردانند میتونید خیانت در امانت طرح کنید