مشاوره حقوقی رایگان - خروج مدرک از رتبه بندی شرکت

با سلام.
من دو‌ سال پیش مدرکم رو جهت رتبه بندی به یک شرکت توسط یک شرکت واسطه در دفتر اسناد رسمی سپردم. الان قراردادمون تموم شده و اون شرکت هیچ اقدامی جهت تمدید یا خروج مدرکم نمیکنه و شرکت واسطه هم کاری نمیکنه.
چند بار تماس گرفتم باهاشون ولی اقدامی نمیکنن. خواهشا راهنمایی کنید که به چه سازمانی باید مراجعه کنم و چی کار کنم؟ باید به شهری که شرکت تاسیس شده مراجعه کنم یا از تهران هم میشه؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

معمولا در این گونه موارد به ویزه در مواردی که وکالت نامه داد شده است در سالهایبعد با بروز بدهی های سنگین مالیاتی و بیمه ایی مواجه میگردند با این حال نیازمند بررسی اسنادی است