مشاوره حقوقی رایگان - در خصوص دریافت خسارت روزانه

اینجانب در سال 85 آپارتمانی به قیمت 14/700/000 تومان خریداری نمودم بدون تنظیم سند، چون مالک نبودم که بتوانم سندی بنام خریدار بزنم. چند سال بعدش به قیمت 13 میلیون تومان فروختم زیر قیمت بدلیل مشکلات مالی و نداشتن سند. تاکنون 5 میلیون تومان هزینه دادرسی پرداخت کردم. قرارداد فروش در مشاور املاکی تنظیم شد و خریدار همسر املاکی بودن و از کم سوادی و پیری و سادگی اینجانبان سوء استفاده کرده و شرطی در قرارداد درج کردند ان هم تنظیم سند بنام خریدار. چون ما مالک نبودیم و از طرفی بدهی زیادی بابت ملک به بانک و شهرداری داشت، اخذ پایان کار و صورتمجلس تفکیکی وجود نداشت. طرفین تعیین تکلیف نمودن مشکلات آتی را در بند هایی از قرارداد با وصف اینکه با وجود مشکلات از جمله رهن و بدهی به شهرداری در شرایط فعلی امکان انتقال رسمی ملک وجود ندارد و فروشنده وفق قرارداد می بایست ثمن بعلاوه 5 میلیون تومان به خریدار بدهد. علی ایحال در خصوص خسارت روزانه که مبلغ 50 هزار تومان بوده خریدار از ما شکایت کرده تا الان باید مبلغ این خسارت رو تااین زمان پرداخت کنیم که مبلغ زیادی می شود که دهها برابر ثمن است.
مالک باید امکان انتقال سند را انجام دهد در صورتی که ما مالک نبودیم و امکان انتقال سند مقدور نبوده.
از طرفی در بخشی از حکم صادره رای حضوری تلقی شده و در بخشی دیگر حضوری و غیابی به عبارتی ترتیب خواندگان در دادخواست و دادنامه متفاوت است به همین دلیل اینجانب بجای اعتراض تجدید نظرخواهی، اعتراض واخواهی نموده با وصف اینکه در موعد مقرر اقدام نموده. تصحیح لازم انجام شود؟
کدام را پیشنهاد میدهید؟
خواهشمند است در این خصوص راهنمایی فرمایید که چه کاری می توانیم انجام دهیم که این خسارت ناعادلانه پرداخت نشود.
باتشکر

پاسخ ها :

یک وکیل

فقط باید منتظر نتیجه اعتراض باشید