مشاوره حقوقی رایگان - گم شدن گواهینامه

سلام من حدود یک ماهی هست که گواهینامم گم شده متاسفانه نتونستم برم مفقودیشو ثبت کنم . بعد یه ماه پیداش کردم نیخواستم بدونم باید چیکار کنم مفقودی میشه ثبت کرد برای این مدت ؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اعلام مفقودی نمایید

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

جهت بررسی دقیق تر تماس تلفنی برقرار بفرمایید .

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام
شما می توانید اعلام مفقودی نمایید یا به کلانتری مراجعه نمایید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به نظر می رسد برای این مدت مورد اشاره ، مشکلی پیش نخواهد آمد .

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اگر مفقودی ثبت کردید و از اعتبار افتاده است گواهینامه جدید بگیرید در غیر این صورت میتوانید از همان قبلی استفاده ک