مشاوره حقوقی رایگان - سابقه بيمه

با سلام
من از سال ٩٧ بيمه زنان خانه دار براي خودم رد ميكنم
اسفند ١٤٠١ در شركتي وابسته به دولت مشغول بكار شدم
و قرارداد قبلي رو لغو كردم

و با توجه به كد بيمه اي كه داشتم تاريخ ٣١ فروردين ١٤٠٢ كه ليست بيمه رد ميشد بمن گفتن خطاي كاربر يافت نشد وجود داره و بايد برم شعبه جديد و بايد توشعبه جديد نام نويسي كنم،

با توجه به اينكه روز اخر ارسال ليست بود و پنج شنبه هم بود قرار داد زنان خانه دار در شعبه قبلي لغو كردم و ساعت ١٢ تو شعبه جديد، نام نويسي انجام دادم و چون تاييدش ب زمان نياز داشت و كارگزاري تا ساعت ١ بازبود، بمن گفتن دوساعت ممكنه طول بكشه و اينكه چرا روز اخر براي ثبت نام اقدام كردم و اينكه من اطلاعي نداشتم و گرنه زودتر اين مراحل رو انجام ميدادم كه به مشكل نخورم

بعد ثبت نام با شركت تماس گرفتم و گفتن سعي ميكنن كه اسمم رد بشه و مشكلي پيش نياد

منتها الان كه از طريق سايت پيگيري ميكنم ، هنوز سابقه اسفند ماه براي من ننشسته

الان وضعيت سابقه من براي ماه اسفند به چه صورت ميشه؟
شركت بايد ماه بعد براي من هر دوماه اسفند و فروردين رو بيمه رد كنه؟ ميشه؟

يا اينكه ميتونه اوايل ارديبهشت براي من مجدد سابقه رد كنه

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر ارجمند حقوق و مزایای شما کاملا از طریق اداره کار قابل مطالبه و پیگیری است
ابتدا در سامانه روابط کار ثبت نام کنید
دادخواست تخصصی تنظیم گردد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

از طریق سازمان تامین اجتماعی پیگیری نمایید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

مقررات بیمه ملاک عمل است . به بیمه مربوط مراجعه نمایید .

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

جهت بررسی دقیق تر تماس تلفنی برقرار بفرمایید .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق بیمه می توانید موضوع را پیگیری کنید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

به سازمان تامین اجتماعی مراجعه کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
جهت ارائه اظهار نظر دقیق حقوقی لازم است که مدارک و‌ مستندات مربوطه مورد بررسی قرار گیرد تا بتوان پاسخ مناسب حقوقی ارائه شود تا راهگشای شما باشد .

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید از سازمان تامین اجتماعی تماس بگیرید تا راهنمایی شوید 1420

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با سلام
برای پاسخ به سوال شما، ابتدا باید بدانید که مراحل ثبت نام در بیمه زنان خانه دار شامل دو بخش است: ثبت نام و تأیید ثبت نام. در بخش اول، اطلاعات شما ثبت می‌شود و در بخش دوم، اطلاعات شما تأیید و بررسی می‌شود تا بتوانید از خدمات بیمه‌ای استفاده کنید.

با توجه به شرح وضعیت شما که در تاریخ 31 فروردین 1402 ثبت نام خود را انجام داده‌اید اما تأیید ثبت نام شما هنوز انجام نشده است. برای اینکه بتوانید از خدمات بیمه‌ای استفاده کنید، باید تأیید ثبت نام شما انجام شود.

در رابطه با سابقه بیمه‌ای شما تا زمانی که تأیید ثبت نام شما انجام نشده است، سابقه بیمه‌ای ندارید و در نتیجه باید در هر ماهی که می‌خواهید از خدمات بیمه‌ای استفاده کنید، ثبت نام خود را تکرار کنید.

با توجه به اینکه مدت زمان تأیید ثبت نام توسط شرکت بیمه مشخص نیست، بهتر است به شرکت بیمه مراجعه کنید و وضعیت ثبت نام خود را بررسی نمایید در صورتی که ثبت نام شما تأیید شده باشد، سابقه بیمه‌ای شما از تاریخ تأیید ثبت نام شما شروع خواهد شد.