مشاوره حقوقی رایگان - قتل میانجی گر

با سلام خدمت شما یک ماه پیش برادر خانمم بعنوان میانجیگری تو دعوای دوتا از همسایه هاش که با چاقو در حال دعوا بودن دخالت می‌کنه و فوت می‌کنه الان اون کسی که با چاقو اونو زده اعتراف کرده و طرف دیگه با قید وثیقه آزاد شد الان این قتل عمد میشه یا غیر عمد در ضمن مجازات طرف دیگه چی میشه

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام نوع قتل با توجه به تمام جزئیات اطراف دعوا مشخص خواهد شد

ولی با توجه به استفاده از آلات نوعا کشنده ، ممکن است قتل عمد محسوب گردد