مشاوره حقوقی رایگان - قتل میانجی گر

دوتا از همسایه های برادر خانمم با چاقو با هم درگیر میشوند که برادر خانمم بعد از شنیدن صدای آنها از خونه میره بیرون و میانجیگری می‌کنه که توسط یکی از دونفر چاقو میخوره و بعداز رسیدن به بیمارستان فوت می‌کنه خواستم بدونم این قتل عمد میشه یا غیر عمد ؟ در ضمن تکلیف اون طرفی که چاقو رو نزده ولی تو درگیری بوده چی میشه چون الان با قید وثیقه آزاد شده ممنون از راهنمایی شما

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
موضوع باید تخصصا مورد بررسی قرار گیرد
بنظر آری قتل عمد است....

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. با در نظر گرفتن محتویات پرونده ، تحقیقات انجام شده و گزارش ضابطین دادگستری و اظهارات شهود و اقاریر متهم یا متهمین ، قضات دادگاه صالح تشخیص عمد یا غیر عمد بودن قتل و انتساب یا عدم انتساب اتهام به سایر مجرمین را می دهند .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اینکه قتل عمد است یا قتل غیر عمد توسط مرجع قضایی با توجه به شرایط و اوضاع و احوال دعوا مشخص خواهد شد

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

جهت بررسی دقیق تر تماس تلفنی برقرار بفرمایید .

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

عمد
مشارکت درقتل مبشودیاتبریه میگردد بستگی به مدارک موجودوانصاف قاضی دارد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بستگی به مستندات و دلایل موجود در پرونده دارد

محمود رجبی پور

جناب آقای محمود رجبی پور:

قتل غیرعمد است.
کشیدن چاقو وتهدید به ان ولو اینکه آسیبی هم نزند جرم است

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اصولا قتل غیر عمد محسوب می شود

محمد ضرابیه

جناب آقای محمد ضرابیه :

با سلام
لطفاً تماس بگیرید پس از پرسش چند سوال از شما پاسخ خواهم داد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به دلیل اهمیت موضوع و در میان بودن جان یک انسان بهتر است که اوضاع و احوال اتفاق افتاده مورد کنکاش و واکاوی قرار بگیرند . هر چند که در بدو امر نشان می دهد که قتل اتفاق افتاده از نوع قتل غیر عمد محسوب می شود .

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

تا تعیین تکلیف پرونده باید قرار وثیقه صادر شود و نهایتا قرار نهایی

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام متهم اگر وکیل نداشته باشد برایش وکیل تسخیری تعیین می‌شود چه بهتر که خودش وکیل را انتخاب کند ولی شما هرچند ملزم به گرفتن وکیل نیستید ولی بهتر است وکیل داشته باشید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام
در این مورد، بر اساس توضیحاتی که ارائه دادید، اگر شخصی با چاقو به دیگری حمله کرده و در نتیجه منجر به قتل شخص دیگر شده و مقتول به دلیل ضربه چاقو جان خود را از دست داده، این قتل به عنوان قتل عمد در محسوب خواهد شد.

در مورد شخص دیگری که در درگیری حضور داشته و چاقویی را نداشته، باید دقیقاً بررسی شود که در درگیری چه نقشی داشته و آیا در قتل نقشی داشته یا خیر. اگر مشخص شود که او در قتل دخیل نبوده و تنها درگیری با دیگری را داشته، نمی‌توان او را مقصر در قتل میانجیگر دانست ولیکن تحت عنوان شرکت در نزاع منجر به قتل قابل شکایت است.