مشاوره حقوقی رایگان - انتقال سند بعد از فوت

درود. همسرم ملک مشاع فروخته و برای انتقال سند در قید حیات نیست و طفل صغیر دارم آیا می‌توانم به عنوان حق صغیر مبلغی از خریدار مطرح کنم سپاس از پاسخگویی شما

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
امکان فروش سهم مشاعی با اذن دادستان یا دایره سرپرستی امکان پذیر است

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر مبایعه نامه را قبول دارید ، قانونا فقط حق دارید حق الزحمه تا محضر را رفتن را ازش بگیرید

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

خیر. ملک در زمان حیات فروخته شده و نمی توانید ادعایی مطرح بنمایید....

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

اگر مبایعه نامه تنظیم و به طور کامل انجام و ثمن به طور کامل رد و بدل شده است ایشان دیگر مالک است و مبلغ اضافی نمی توانید از ایشان مطالبه کنید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

بابت ثمن ملک فروخته شده نمیشود مطالبه ای داشته باشید

ولی بعنوان هزینه های جانبی و متفرقه یا برحسب مساعدت خود فروشنده میشود موضوع را عنوان و دریافت نمایید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر چنین حقی برای شخص صغیر بوجود نمیاد و در صورتی که به اختیار سند نزنید می تواند دادخواست الزام به تنظیم سند بدهد.

یک وکیل

در شرایط خاصی امکان دارد لذا نیاز به مشاوره دارید

فرشید محمدزاده عربلو

جناب آقای فرشید محمدزاده عربلو :

با سلام ، در صورت صحیح بودن عقد ، چنین حقی متصور نیست.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به دلیل این که همسر شما فوت کرده اند بایستی تمامی ورثه اقدام به طرح دعوی کنند یا این که شما به نمایندگی از تمامی ورثه اقدام به چنین عملی کنید .

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام مشاوره حضوری یا تلفنی نیاز است

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام
به واحد سرپرستی دادگستری شهرستان تان مراجعه و مجوز اخذ کنید.