مشاوره حقوقی رایگان - تعیین خسارت

با سلام. بنده 3 سال مستاجر منزلی بودم که الان زمان تخلیه است. یک قسمت از ام دی اف روی صفحه کابینت به دلیل تماس آب باد کرده و حدود 8 سانت کنده شده. و قسمتی از رنگ اتاق به دلیل تماس دیوار با حمام حدود 5 سانتی متر کنده شده. موجر مبلغ 20 ملیون برای تعیین خسارت نگه داشته است. چگونه می‌توان تعیین خسارت منصفانه انجام داد؟ آیا کارشناسانی هستند که برای تعیین خسارت حضوری بیان؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
میزان خسارت را کارشناس تعیین خواهد کرد وصول نظریه کارشناسی قابل اعتراض است می‌توان بدان معترض شد مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و