مشاوره حقوقی رایگان - گواهی کسر از حقوق

سلام بنده معلم هستم و میخوام وام بدون ضامن 100 میلیونی بانک ملی رو درخواست بدم
که برای این کار نامه کسر از حقوق میخواد وبنده چند ماه پیش هم مبلغ 300 میلیون تومان ضامن شدم .
و حکم بنده بدون افزایش 20 درصد امسال که فعلا اعمال نشده 8250 هستش وقبلا هم خودم هیچ وامی برنداشتم و فقط همون یدونه ضمانته
میخواستم بدونم برای گرفتن گواهی کسر از حقوق برای وام بدون ضامن بانک ملی به مشکل برمی خورم ؟؟؟

پاسخ ها :

عبدالرضا سلیمانیان

جناب آقای عبدالرضا سلیمانیان :

باید به مبلغ پایین فیش حقوقی توجه کرد که نوشته تا مبلغ؟میتوان ضمانت کرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از بانک مربوطه می توانید موضوع را پیگیری کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود پرسشگر ارجمند از‌ بانک‌ پیگیر شوید.