مشاوره حقوقی رایگان - گواهی کسر از حقوق

سلام بنده فرهنگی هستم و 300 میلیون تومان ضمانت کردم والان می خواستم وام بدون ضامن 100 میلیونی برای خودم بردارم حکم هست 8200 می خواستم بدونم هنگام گرفتن گواهی کسر از حقوق به مشکل بر نمی خورم
سقف گواهی کسر از حقوق چقدره ؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
به ارگان مربوطه مراجعه کنید....

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام
از طریق ارگان مربوطه پیگیری نمایید.

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

جهت بررسی دقیق تر تماس تلفنی برقرار بفرمایید .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
سوال شما حقوقی نیست.
می توانید از مرجع مربوطه پیگیری کنید

محمود رجبی پور

جناب آقای محمود رجبی پور:

میزان دریافت وام یا ضمانت در فیش لحاظ می شود اگر نبود از کارگزینی محل خدمتتان سوال کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
سوال شما حقوقی نیست از اداره سوال نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مع الاسف سوال مطروحه حقوقی نیست و در زمره سوالات غیر حقوقی قرار دارد فلذا توصیه می شود که از ارگان مربوطه پیگیری بفرمائید .

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بسته به نوع استخدامی و سوابق هر سال تغییر میکند

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام
گواهی کسر از حقوق یکی از ابزارهایی است که برای تضمین پرداخت اقساط وام توسط استفاده می‌شود تعیین سقف گواهی کسر از حقوق به دلایل مختلفی از جمله نوع وام و همچنین قوانین و مقررات مربوط به هر سازمان متفاوت است.

گواهی کسر از حقوق بسته به نوع وام و شرایط آن متفاوت است و قوانین مربوط به آن توسط سازمان مربوطه تعیین می‌شود. برای دقیق‌ترین پاسخ به این سوال، بهتر است به سازمان مربوطه مراجعه کنید و اطلاعات لازم را از آنها دریافت کنید. همچنین، برای اطلاعات بیشتر در مورد شرایط و الزامات وام بدون ضامن، به سایت رسمی بانک مربوطه مراجعه کنید.