مشاوره حقوقی رایگان - دیه

سلام من وشوهرم دعوامون شد کتک خوردم پزشکی قانونی رفتم برام یک درصد دیه کامل چندتاکبودی وچندتا خراشیدگی نوشتن می خواستم بدونم آیاشوهرم می تونه پرداخت نکنه یاممکنه قاضی حکمی جز پرداخت بده یانه
ممنون

پاسخ ها :

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

پس از صدور رای قطعی ، باید دیه پرداخت شود ....

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر رای به پرداخت دیه صادر خواهد شد و زوج مکلف است که مبلغ دیه را پرداخت نماید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

فقط دیه و باید پرداخت شود اگر نه می‌ره زندان بعد هم میتونید به استناد آن طلاق بگیرید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر ارجمند چنانچه رای قطعیت یافته دیه به نرخ روز ظرف یکسال می‌باید تادیه گردد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام باید اول حکم به نفع شما صادر شود و باید اثبات شود که شوهر شما این کار را کرده است در حال حاضر فقط برگه پزشکی قانونی رو دارید نشان دهنده آسیب دیدن شماست همین ثبت وظیفه وکلاست و امر حقوقی