مشاوره حقوقی رایگان - به اجرای مدنی واصل شد

باسلام برج 2 امسال یکی از من چک داشت و شکایت کرده بود و به خاطر نقص در پرونده دادگاه رای به مختومه دادن پرونده داد و فرصت ده روزه اعتراض گذاشت و تا امروز خبری نبوده بعد از شش ماه برام پیام اومده پرونده شما به شعبه یک اجرای مدنی واصل شد منظورش نمی‌فهمم ممنون میشم توضیحی بدید

پاسخ ها :

آرزو سلیمانی

سرکار خانم آرزو سلیمانی :

با سلام
در این پرونده رای صادر و قطعی شده و در حال حاضر برای اجرا به واحد اجرای احکام رفته.

پرسشگر :

سلام ممنون از پاسخ شما
شما گفتید رای صادر شده منظورتون ختم پرونده بوده یا رای جدید صادر شده که اگه اینطور است چرا به ثنای من چیزی نیامده تا دفاعیاتم رو بگم وایت حالا میشه اعتراض کرد یا راه دیگه ای هست
مرسی از وقتی که میزارید

آرزو سلیمانی

سرکار خانم آرزو سلیمانی :

وقتی پرونده ای به اجرای احکام برود اصولا قابلیت اعتراض ندارد.