مشاوره حقوقی رایگان - اجرای احکام مدنی

با سلام
آقاي..... پرونده شما به شماره
.... و شماره بايگاني...
به شعبه1 اجرا مدني-شورا واصل شد
در صورت نياز به حضور، ابلاغ خواهد شد
لطفا میشه بفرمایید بعد از اومدن این پیغام چند روز طول میکشه جلب صادر بشه؟ اصلا فرصتی هست یا این بع معنای صدور جلب هستش؟ محکوم به پرداخت وجه شدم ممنون میشم جواب بدین

پاسخ ها :

رسول زارع

جناب آقای رسول زارع:

فعلاً پرونده تون به اجرای احکام ارجاع و ثبت شده و بعد از گذشت سی روز از تاریخ ابلاغ اجرائیه، چنانچه اموالی از شما شناسایی نشه یا اعسار شما به اثبات نرسه و محکومٌ له درخواست صدور جلب بکنه؛ حکم جلب شما صادر خواهد شد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بعد از سی روز از تاریخ ابلاغ اجرائیه امکان صدور حکم جلب وجود دارد.