مشاوره حقوقی رایگان - معامله موتور سیکلت

سلام من یک موتور سیکلت خریدم از بنگاهی قولنامه ای من قولنامه رو گم کردم. بنگاهی هم عنوان میکند که مغازه اتش گرفته صاحب پلاک رو هم نمیتوانم پیدا کنم از م ارک موتور من فقط کارت موتور را دارم چگونه می توانم صاحب موتور را مجاب به انتقال سند کنم چون از کارت سوخت موتور بهره می برد. برای انتقال سند حاضر نمی شود؟

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی علیه مالک اصلی وایادی بعدی تقدیم دادگاه نمایید اگر شهود هم دارید نام برده ومعرفی نمایید . ازطریق دفاتر خدمات قضایی

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید دادخواست اثبات وقوع عقد بیع و اثبات مالکیت و الزام به تنظیم سند رسمی را اقامه نمایید و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با استناد به شهادت شهود دادخواست اثبات مالکیت بدهید و الزام مالک را نسبت به تعویض پلاک بخواهید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام شما مطمئن نیستید چه کسی مالک است؟ اگر مطمئن هستید الزام به تنظیم سند موتور سیکلت و همچنین تعویض پلاک را باید بخواهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

اگر قراردادی ندارید ابتدا می‌بایست دادخواست اثبات بیع بدهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید احتمال موفقیت وجود دارد