مشاوره حقوقی رایگان - اتهام ممانعت از حق

با سلام. زمین مسکونی من و برادرم چسبیده به هم است. و ما یک زمین کشاورزی کمی بالا تر از همین زمین مسکونی داریم که مابین زمین مسکونی ما و زمین کشاورزی ما دو زمین کشاورزی دیگر وجود دارد . از زمین مسکونی بنده تا زمین کشاورزی ما همسایه ما یک راهی به اندازه 1 متر گذاشته که در واقع جوب آب است و فقط آدم پیاده میتواند از آن عبور کند . زمین مسکونی من چسبیده به این جوب آب است و قبلا اجازه داده بودم برادرم از زمین من عبور کند و به زمین کشاورزی خود برود . حالا به خاطر اختلافاتی که بین بنده و او به وجود آمده و اذیت و آزار های او ، من مانع عبور او از زمین خودم به این جوب شده ام . با توجه به اینکه راه اصلی ورود ما به زمین کشاورزی از طرف دیگری است و از زمین های کشاورزی دیگری راه برای رسیدن به این زمین های کشاورزی خود داریم ، برادرم از من شکایت کرده به دلیل ممانعت از حق. آیا من حق این را ندارم که زمین خودم را پس بگیرم ؟ آیا امکان محکوم شدن من در دادگاه وجود دارد ؟ با توجه به اینکه بنده مدارکی دارم که اون قطعه زمین که قبلا اجازه داشت از آن عبور کند ملک شخصی من است .

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. موضوع از طریق ارجاع امر به کارشناس رسمی تشخیص داده خواهد ، ملاک تصمیم دادگاه رسیدگی کننده می باشد .
شاید برادر شما حق ارتفاق داشته باشد .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید در مرجع قضایی اعلام نمایید که شما قبلا در قالب اذن ساده به برادر خود اجازه عبور را داده اید و حالا از اذن خود رجوع کرده آید
و طبق قانون رجوع از اذن امکانپذیر است

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

درخواست ارجاع به کارشناس جهت تعیین تاریخ احداث معبر بده و شهود معرفی کن

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد....

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام نتيجه قابل پیش بینی نیست بستگی به نظریه کارشناسی دارد. اگر اذن باشد میتوانید رجوع کنید ولی اگر حق باشد خیر

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام قابل بررسی و گفتگو و توضیحات بیشتر است