مشاوره حقوقی رایگان - تهمت و افترا

دو نفر از بنده بابت مزاحمت ملکی ممانعت از حق و تخریب خودرو شکایت کردند بدون اینکه به دادگاه و کلانتری بریم رای اومده بدلیل عدم پیگیری شاکی و نبود دلیل منع تعقیب خورده ...الان 20 روز گذشته هیچکدام اعتراض نزدیم الان من باید بابت تهمت شکایت کنم یا خود دادگاه مجازاتشون میکنه؟؟؟یا دوباره پرونده راه نیفته منو محکوم کنن رای قطعی شده؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

منع تعقیب بدلیل عدم‌پیگیری بوده شما برای شکایت افترا و اعاده حیثیت باید سوء‌نیت ایشان را اثبات کنید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر موضوع شکایت دیگری دارید باید جداگانه شکایت کنید اما در غیر این صورت بعد از قطعیت حکم منتظر اجرای آن باشید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اوراق باید رویت شود اگر منع تعقیب صادر شده باشد مهلت 10 روزه دارد که قطعی شود

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

اگر بدون دلیل بوده می توانید تحت عنوان افتراء شکایت کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
برای اعتراض به قرار منع تعقیب فرصت آن گذشته چرا که ده روز مهلت اعتراض دارد
برای شکایت در خصوص افترا بدوا باید سوء نیت را احراز کرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به اینکه پرونده را پیگیری نکرده است به نظر شکایت نتیجه ای نخواهد داشت.
به هر حال دادگاه خودش مجازات نمی کند و اگر احساس می کنید به شما تهمت زده باید از طریق دفتر خدمات قضایی شکایت خود را ثبت کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

قرار منع تعقیب صادر شده است

شما میتوانید شکوائیه افترا را مطرح نمایید ولی ممکن است نتیجه
نگیرید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام میتوانید تحت عنوان افترا شکایت کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بهتر است کاری نکنید تا موضوع به دست فرانوشی سپرده شود چون امکان شکایت دوباره آنها وجود دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام ابتدا شما سوال کنید که آیا اعتراضی صادر شده است یا خیر درصورت قطعیت رای شما می بایست شکایت نمایید