مشاوره حقوقی رایگان - سند تفکیکی

بنده به همراه 4 مالک دیگر قرارداد مشارکت در ساخت با یک سازنده در بنگاه امضا کردیم. 120 متر طبق قرارداد مشارکت سهم بنده بود ولی چون دو واحد 82 متری تحویل بگیرم. الباقی 44 بصورت قرارداد پیش فروش خریداری کردم . (الباقی مالکین نیز متراژی به همین منوال)
کل ثمن سهم سازنده را پرداخت کردیم و واحدها را تحویل گرفته و ساکن هستیم. سازنده نیز پایان کار را گرفته ودر حال اقدام برای صورتمجلس تفکیکی و سند هست. آیا سازنده میتواند از آنجاییکه قیمت آپارتمان رشد چشمگیری داشته و با استناد با اینکه قرارداد پیش فروش در بنگاه تنظیم شده از انتقال سند خودداری کند ؟
پیشاپیش ممنون بابت پاسخ و راهنمایی

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر شما مالک محسوب خواهید شد و باید سند مالکیت به اسم شما انتقال پیدا نماید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

خیر مجاز نیست اما ممکنه مواردی را در متن قرارداد، به نفع خودش پیش بینی کرده باشه که من نمیبنم پس بهتره متن قرارداد پیش‌فروش و قرارداد مشارکت در ساخت را ببینم

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
طبق قرارداد باید سند تنظیم شود.
و اگر تنظیم نکرد می توانید دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی بدهید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام باید اسناد و مدارک شما را رویت کنیم

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر ارجمند
بستگی به مفاد قرارداد دارد…،