مشاوره حقوقی رایگان - نگهداری مواد مخدر

سلام بنده رو با 2 گرم شیشه گرفتند چندروز پیش ابلاغیه در خانه اومده . حکم صادره برا من چیه

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اصولا حبس جزای نقدی است
...
البته محتویات پرونده حائز اهمیت است....

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام مجازات حبس و جزانقدی خواهید داشت ولی اگر شما شرایط را داشته باشید ممکن است مشمول تخفیف بشوید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
مجازات حبس و جزای نقدی تعیین می شود.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

بیش از یک گرم تا چهار گرم، از هشت میلیون تا بیست میلیون ریال جریمه نقدی و دو تا پنج سال حبس و سی تا هفتاد ضربه شلاق
البته تشخیص قاضی رسیدگی کننده در تعیین مجازات یا تخفیف ملاک عمل است.