مشاوره حقوقی رایگان - نفقه

ببخشید من تازه شکایت ترک نفقه کردم چون یک سال هست شوهرم نفقه من وپسرم ونمیده وهی بادعواوکتک کاری مارو ترک می کنه بعد از چند روز برمی گرده وهی این روال ادامه داره من چه طور می تونم ثابت کنم که نفقه نمیداده

پاسخ ها :

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

شما نباید ثابت کنید . زوج باید باید ثابت کند نفقه پرداخت کرده است.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر در زیر یک سقف هستید سخته باید حضوری مشورت بگیرید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و اصل بر برائت است
با شهادت شهود و دیگر دلایل امکان اثبات وجود دارد..
...

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید ابتدا اظهارنامه برای زوج ارسال نمایید و بعد دادخواست مطالبه نفقه گذشته و جاری را اقامه نمایید و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق پرینت بانکی موضوع قابل اثبات است.
و می توانید شاهد نیز معرفی کنید.

حمید ایرانی دودران

جناب آقای حمید ایرانی دودران :

نفقه هم میتونه به صورت نقدی باشه هم میتونه با خرید ملزومات خونه باشه

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام اثبات کار وکلاست از مشاوره تلفنی یا حضوری استفاده کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر شما در این حین زندگی مشترک داشته اید فرض بر این است که نفقه را پرداخت کرده اما اگر ایامی بوده که در حال زندگی مشترک نبودید و نفقه پرداخت نشده می توانید دادخواست دهید و آن را مطالبه نماید تا کارشناسی شود و نهایتاً پرداخت گردد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما درخواست نفره‌ی خود را به ثبت برسانید به شهادت شهود استناد نمایید بعد ایشان اگر ادعای پرداخت نفقه را دارد باید در مرجع محترم قضایی ارائه بدهد