مشاوره حقوقی رایگان - بانک

کارمند بانک خودش شعبه خودشو تغییر میده یا ریاست میفرسته شعبه دیگه

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. هرگونه تغییر محل خدمت کارمندان با کارگزینی یا بالاترین مقام و مقررات حاکم می باشد .

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سوال شما حقوقی نیست ولی دراین مورد ریاست شعبه تصمیم میگیرذ

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق سرپرستی بانک مربوطه پیگیری کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولا با مکاتبه ریس شعبه وموافقت سرپرست منطقه

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام درخواست تغییر شعبه را می‌دهید مبدا و مقصد باید موافقت خودشان را اعلام کنند منع دیگری وجود نداشته باشد

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

سرپرستي و امور شعب و نيرو انساني و كارگزيني و نهادهاي ناظر نظر مي دهند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

هرگونه تغییر محل خدمت کارمندان باید با موافقت کارگزینی یا بالاترین مقام باشد .

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

با دستور عالی ترین مقام اجرایی اداره متبوع است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و ادب احترام سوال شما حقوقی نیست بلکه ادارای یا درون سازمانی است لذا به شما پیشنهاد می شود از مرجع مربوطه پیگیری نمایید.