مشاوره حقوقی رایگان - بازنشستگی از ناجا

سلام.من پرسنل رسمی کارمندی در ناجا که 15 سال سابقه کار دارم چند سالی هست با بیماری پوستی ویتیلیگو دست و پنجه نرم میکنم.الان کل بدنم رو گرفته و این افرادی که این بیماری رو دارن نباید کار سنگین و هیچگونه استرسی داشته باشن چون منجر به بیماریهای خطرناک میشه.خلاصه آیا من میتونم بازنشسته بشم

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله درخواست تان را از طریق کمیسیون پیگیری نمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

با برگ اعزام به بیمارستان تخصصی ناجا و شورای پزشکی ناج جهت تعیین تکلیف خدمتی معرفی شوید اول طبقه 4 می شوید بعد معلول و بازنشست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام باید رای از کار افتادگی کلی شما صادر شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
باید به تایید کمیسیون مربوطه برسد امکان پذیر است
اما

*شرایط بازنشستگی برای آقایان به صورت زیر است:*

اگر 35 سال سابقه بیمه داشته باشید، بدون محدودیت سنی می‌توانید بازنشسته شوید.

اگر حداقل 50 سال سن و حداقل 30 سال سابقه بیمه داشته باشید، می‌توانید بازنشسته شوید.

اگر حداقل 60 سال سن و حداقل 10 سال سابقه بیمه داشته باشید، می‌توانید بازنشسته شوید.

اگر حداقل 60 سال سن و حداقل یک سال سابقه بیمه داشته باشید، میتوانید با خرید الباقی سابقه مورد نیاز خود تا 10 سال از سازمان تامین اجتماعی، سابقه بیمه خود را به 10 سال رسانده و بازنشسته شوید.

*شرایط بازنشستگی برای زنان به صورت زیر است:*
?اگر 35 سال سابقه بیمه داشته باشید، بدون محدودیت سنی می‌توانید بازنشسته شوید.
?اگر 42 سال سن و حداقل 20 سال سابقه کار دارید که بیمه آن پرداخت شده است، به شرط آنکه در جایی استخدام باشید و بیمه شما پرداخت شود، میتوانید بازنشسته شوید.
?اگر حداقل 45 سال سن و حداقل 30 سال سابقه بیمه داشته باشید، می‌توانید بازنشسته شوید.
?اگر حداقل 55 سال سن و حداقل 10 سال سابقه بیمه داشته باشید، می‌توانید بازنشسته شوید.اگر حداقل 55 سال سن و حداقل یک سال سابقه بیمه داشته باشید، می‌توانید با خرید الباقی سابقه مورد نیاز خود تا 10 سال از سازمان تامین اجتماعی، سابقه بیمه خود را به 10 سال رسانده و بازنشسته شوید.
?شایان ذکر است بانوانی که دارای سابقه مشاغل سخت هستند، به ازای هر سال سابقه، 1.5 سال سابقه محاسبه می‌شود. همچنین شرایط خاص بازنشستگی برای افرادی که جانباز و یا معلول میباشند نیز وجود دارد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام تقاضای ارجاع به کمیسیون مربوطه کنید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بله تقاضای معرفی به کمیسیون پزشکی کنید تا بررسی شود

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

مقررات فراجا و نظر کمیسیون پزشکی آن نیرو ملاک عمل است .

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در کمسیون پزشکی درخواست خود را با مدارک پزشکی ارایه دهید اگر از کارافتادگی بگیرید بله

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام
برای درخواست بازنشستگی از نیروهای مسلح (ناجا) باید به اداره کل بازنشستگی نیروهای مسلح (ناجا) مراجعه کنید و درخواست بازنشستگی خود را به آن‌ها ارائه کنید. درخواست بازنشستگی باید به همراه مدارک و مستندات مربوطه ارائه شود. می‌توانید با مراجعه به سایت اداره کل بازنشستگی نیروهای مسلح (ناجا) از مدارک مورد نیاز مطلع شوید به طور کلی، برای به دست آوردن بازنشستگی از نیروهای مسلح (ناجا) باید شرایط و مقررات مربوطه را رعایت کرد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر مدارک پزشکی بالینی شما دال بر این ادعا باشد و بتوانید آن را ثابت کنید می توانید تقاضای بازنشستگی اجباری و خارج از موعد بگیرید