مشاوره حقوقی رایگان - انتقالی برون استانی

سلام وقت بخیر
بنده اهل سیستان و بلوچستان هستم و اینجا دارم به تحصیل ادامه میدم و محل خدمت در همین استان هست ، همسر آینده من اهل هرمزگان هستن میتونم به تبعیت از ایشون انتقالی به هرمزگان بگیرم!؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
باید موافقت ارگان مبدا و مقصد را اخذ نمایید وگرنه به ناچار خطاب به دیوان عدالت اداری طرح شکایت نمایید دور از ذهن نیست....

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله از عالی ترین مقام اجرایی اداره متبوع پیگیری کنید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

منوط به موافقت سازمانی است و الزامی نیست

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

در صورت موافقت ارگان مبدا و مقصد امکان چنین چیزی وجود دارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله ؛ یکی از شرایطی که قانون گذار برای انتقالی در نظر گرفته است این است که زوجه می تواند به تبعیت از شغل همسر خویش ، موجبات انتقالی را فراهم کند . البته که این امر نیز تحت شرایطی قابل اعمال خواهد بود .

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام
بسته به نوع شغلی که دارید، امکان انتقالی برون استانی وجود دارد. در بسیاری از موارد، شرکت یا سازمانی که به آنجا مشغول هستید، این امکان را برای کارکنان خود فراهم می کند. برای دریافت اطلاعات دقیقتر، بهتر است با واحد منابع انسانی سازمانی که در آن مشغول هستید، تماس بگیرید.

در صورتی که شما و همسرتان در دو استان مختلف سکونت دارید و شما به دلایل خانوادگی و شغلی به دنبال انتقال به استان همسرتان هستید، باید درخواست انتقالی را به مرجع مربوطه ارائه دهید. درخواست انتقالی باید شامل توضیحاتی در مورد شغل و شرکت شما، دلایل انتقالی، آدرس جدید و اطلاعات خانوادگی شما باشد.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اگر اداره مبدا و مرکز مخالفتی از این حیث نداشته باشند و مرکز نیز با این موافق باشد مشکلی نیست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام زوجه می‌تواند به استناد از زوج انتقالی بگیرد