مشاوره حقوقی رایگان - وصیت نامه و یک هشتم زمینای غیر سازه

سلام پدرم یه سال فوت کردن الان بعد یه سال هنوز وصیت نامه قانونی رو نخوندن من چون زندان بودم منو به خونه پدری راه نمیدن
پدرم موقع خرید خونه سند رو بنام مادرم زده و مادرم همه اموالش رو داده بدست برادر کوچیکم مادرم خاندار هسش و الانم دارن خونه رو میفروشن
خونه ای در حقیقت ارث پدری هسش
من میتونم بابت نخوندن وصیت نامه شکایت کنم و مانع فروش خونه بشم

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
در مورد خونه ایکه به نام مادرتون هست که ادعایی نمیتونید بکنید ولی در مورد ارث نیز میتوانید در مراجع قضایی دادخواست تقسیم ارث بدهید تا سهمتون مشخص بشه .

یک وکیل

خیر نمیتوانید