مشاوره حقوقی رایگان - نبود نام فرزند در شناسنامه مادر

سلام
در شناسنامه مادرم اسم من وجود ندارد.اسم دو خواهر کوچکترم اما هست.مادرم می‌گوید موقع تعویض شناسنامه اش اسم فرزند اول رو ننوشته اند.و اشتباه ثبت احوال است.اسم و مشخصات مادرم در شناسنامه،من موجود است.
سوال من این است که،آیا مادرم به من حقیقت را گفته؟
و سوال بعدی من در ارث از مادرم است با توجه به این مشکل؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله گاهی اشتباه میشد که البته برای رفع نقض به اداره ثبت مراجعه کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

مادرتان از ثبت احوال درخواست کنند درست میشه اگر نکنه شما دادخواست اثبات نسب بدهید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

در این خصوص باید دادخواست اثبات نسب تایید تا بررسی دقیق انجام شود