مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت یا کلاهبرداری

با سلام من به عنوان ویزیتور برای شرکت کار میکنم و از محصولات ان شرکت چند میلیونی به شخصی بار دادم که به صورت امانت بوده. قرار بر این بود که ایشون بار و بفروشد و در قبالش چند درصد از بنده بگیرد
حالا ایشون در حال حاضر هیچ اثری ازشون نیست درب مغازه ی که بود و بسته تلفن همراه شم خاموش کرده طی این چند روزم متوجه شدم که از چند نفر دیگه هم بار گرفته و قول امروز و فردا بهشون داده حالا میخواستم ببینم که ما چند نفر به چه عنوان شکایت کنیم و پیگیری به چه صورت در این مورد بهتر جواب میده ایا میتوان به عنوان کلاهبرداری بهش زد یا خیر راهکار ان را توضیح دهید با تشکر

پاسخ ها :

یک وکیل

درصورت وجود قرارداد مصداق خیانت در امانت هست