مشاوره حقوقی رایگان - تامین خواسته توقیف حساب بانکی

سلام وقت بخیر
تامین خواسته دادم و اینکه توقیف حساب شخص بدهکار صادر شده

شخص بدهکار در شهر دیگری زندگی میکند
ایا از طریق بانک مرکزی میتونم اقدام کنم حساب های بانکیش را مسدود کنند؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اری امکان توقیف وجود دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از طریق بانک های محل سکونت خودتان حساب های بانکی را توقیف کنید.

حمید ایرانی دودران

جناب آقای حمید ایرانی دودران :

مرجع اجرا کننده رای به درخواست شما به بانک مرکزی دستور میده کلیه حسابهای طرف مقابل توقیف بشه

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق اجرای احکام مربوطه پیگیری کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام اگر تامین خواسته گرفته اید حساب ایشان مسدود میشود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله شما میتوانید برای توقیف حساب، دستور قضایی بگیرید و از شهر مربوطه اگر حساب دارد اقدام نمایید و اگر به شعبه مرکزی آن بانک در آن شهر مراجعه کنید می توانید کلیه حسابهای وی در سراسر کشور را از طریق شبکه شتاب در آن بانک مسدود نمایید. در غیر این صورت باید تقاضای نیابت قضایی کنید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

خودش توسط شعبه پیامک انجام میشودنیاربه مراجعه حضوری به بانک و...ندارد