مشاوره حقوقی رایگان - طلب ودیعه از موجر و درخواست ضرر وزیان

باسلام،بیش از یکسال پیش بعداز پایان قرارداد اجاره صاحب ملک یا موجر بنده بیجهت 30میلیون تومان از وجه ودیعه را پس نداد درصورتیکه طی این یکسال هردادگاهی هم که شکایت کرد به نفع ما رأی صادر شد چه شورای حل اختلاف چه دادگاه حقوقی،الانم ایشان نسبت به رأی که خودشان شکایت کرده بودن ولی دردادگاه حضور نیافتن درخواست تجدید نظر داده اند،حال من چندسوال دارم،اول اینکه تاچه زمان ایشان میتوانند به این روال ادامه دهند چون کاملا مشخص است قصد سردواندن یا طولانی کردن دارد و دوم طی این یکسال ارزش پول مابسیار کم شده و حتی بابت اجاره منزل جدید مجبور به پرداخت اجاره شدیم که الان به انتهای قرارداد رسیدیم درصورتیکه میتوانستیم رهن کامل کنیم،چگونه میتوانم حق خودم رو یاهمان ضرر وزیان خود را طی این یکسال (اگر ادامه پیدا نکند) از ایشان مطالبه کنم،ممنون میشم اگر راهنمایی بفرمایید. باتشکر

پاسخ ها :

حمید ایرانی دودران

جناب آقای حمید ایرانی دودران :

شما دادخواست مطالبه ودیعه و خسارت تاخیر تادیه را در محاکم عمومی مطرح کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

دادخواست مطالبه وجه با خسارت تاخیر تادیه و خسارات ناشی از دعاوی متعدد ایشان و خسارات دادرسی

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید دادخواست مطالبه وجه و خسارت تأخیر را اقامه نمایید و به قرارداد اجاره خود استناد نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست مطالبه وجه بدهید و خسارت تأخیر تادیه را نیز مطالبه کنید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیازمند گفتگوی متقابل از تا راهنمایی دقیق شوید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید دادخواست مطالبه وجه و خسارت تأخیر را اقامه نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر ارجمند
دادخواست مطالبه وجه ‌خسارت مطرح نمایید…

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می بایست از طریق دفتر خدمات قضایی دادخواست مطالبه وجه و خسارت تاخیر تادیه بدهید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
جهت ارائه اظهار نظر دقیق حقوقی لازم است که کلیه مدارک ، اسناد و مستندات مربوطه پیرامون موضوع مطروحه مورد مداقه قرار گیرد تا راه حل مناسب حقوقی عرضه شود .

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

دادخواست مطالبه وجه ودیعه وخسارت تاخیر نادیه بده

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام
در این مورد، شما می‌توانید با ارائه مستندات و شواهد لازم، با ارجاع به ماده 231 قانون مدنی، از موجر خود ودیعه‌ای که در ابتدای قرارداد اجاره به او پرداخت کرده‌اید و هنوز به شما پس داده نشده را مطالبه کنید. در صورتی که موجر مبادرت به پرداخت ودیعه نمی‌کند، شما می‌توانید با مراجعه به دادگاه‌های مختلف، شامل دادگاه‌های عمومی و انقلاب، شورای حل اختلاف و... درخواست خود را برای مطالبه ودیعه و یا خسارت‌های ناشی از تأخیر در پرداخت ودیعه ثبت کنید.

در مورد ارزش کاهش یافته پول، درخواست خود را برای مطالبه خسارت‌های ناشی از تأخیر در پرداخت ودیعه و یا از دست دادن فرصت خرید ملک با ارزش قدیمی ثبت کنید. برای این کار، شما باید قیمت اجاره ملک جدیدی که مجبور به پرداخت شده است را به همراه قیمت مشابه ملکی که برای خرید آن فرصت را از دست داده‌اید، اثبات کنید. این اطلاعات می‌توانند به عنوان شواهد و مستندات درخواست خود در دادگاه مورد نیاز باشند.