مشاوره حقوقی رایگان - ندادن ودیعه خانه توسط موجر

با عرض سلام من یک سال آپارتمان اجاره کردم به مبلغ پول پیش 40 میلیون و کرایه دو ملیون و نیم یک ماه مانده به تمام شدن مهلت اجاره با موجر حرف زدم قرار شد پول پیش رو 60 میلیون اضافه کنم به اون 40 میلیون بشه 100 میلیون و کرایه هم سه میلیون اما ایشون گفتن بنگاه نمیام و کد رهگیری نمیخوام چون مالیات میاد برام منم قبول نکردم بلاخره تو حل اختلاف سازش کردیم تخلیه کنم الان یک سوم پول پیش نمیده که من جایی رو قرارداد ببندم و تنها دو هفته برای تخلیه منزل وقت دارم دو بار اظهارنامه فرستادم جواب نداده و قاضی هم میگه سر موقع باید خالی کنی اگه پول نداد خالی نکن لطفا بفرمایید آیا شکایت تو دادگاه کنم بهتر است یا خیر در ضمن کل این یک سال و این چهار ماه که از قرارداد گذشته کرایه رو دو روز زودتر پرداخت کردم ممنون میشم راهنمایی فرمایید با سپاس

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

همون پشت قرارداد تمدید کنید دیگه بنگاه و کدرهگیری لازم نیست

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

طبق قانون وظیفه ندارد یک سوم پرداخت کند شما باید به موقع تخلیه نمایید و تامین دلیل نمایید